Cutite de bucatarie

view style:

 • CUTIT FELIERE INOX PH-22400

  Daca esti un impatimit al preparatelor din carne de vita sau de porc, atunci lama lunga a Cutitului pentru Feliere Peterhof te va ajuta sa tai felii subtiri si uniforme iar si iar, fara sa fie nevoie sa-l ascuti.

 • CUTIT FRUCTE SI LEGUME INOX PH-22402

  Mic si compact,designul Cutitului pentru Fructe si Legume Peterhof este special realizat pentru a curata cu usurinta coaja alimentelor sau pentru a decortica creveti.

 • CUTIT MULTIFUNCTIONAL INOX PH-22401

  Cum ar arata preparatele culinare daca n-ar exista cutitul?

  Folosit pentru pregatirea sandwich-urilor sau pentru a toca legume si bucati mici de carne, Cutitul Multifunctional Peterhof este ideal atunci cand vrei sa-ti completezi colectia cu un cutit potrivit pentru o varietate de treburi din bucatarie.

 • CUTITUL BUCATARULUI INOX PH-22398

  Daca ti-ai propus sa gasesti un singur cutit care sa faca toata treaba in bucatarie, atunci acela trebuie sa fie cutitul bucatarului.

  De nelipsit din bucataria ta, Cutitul bucatarului Peterhof este confectionat din inox de cea mai buna calitatea. Lama lunga si lata ii confera o larga utilitate. Foloseste-l pentru a transa sau felia carnea, pentru a zdrobi usturoiul sau pentru a toca legumele.

 • DK-3801 Cutite inox cu suport

  Ideale pentru bucatariile profesionistilor, accesibile pentru gospodaria ta. Setul de cutite DeKassa Premium completeaza orice bucatarie prin eleganta si functionalitate. Cele 6 cutite cu lama din inox sunt depozitate intr-un bloc din lemn, pentru un acces mai usor si o organizare mai buna. Maner cutitelor este realizat din bachelita cu insertii metalice, usor de manevrat.

 • DK-3802 Set 6 cutite inox cu suport

  Lamele din inox ale cutitelor DeKassa Premium te transforma Intr-un maestru culinar. Setul de 7 piese este extrem de util In bucatarie si Iti ofera o precizie maxima de taiere. Manerul ergonomic al cutitelor este compus din doua tipuri de material, fiind alegerea perfecta pentru o bucatarie moderna. Cutitele se curata usor si in siguranta.

   

   

   

 • DK-3803 Set cutite inox

  Setul de cutite Dekassa Premium iti asigura tot ce ai nevoie pentru a prepara mancarea ta preferata. Blocul de lemn cu insertii metalice completeaza setul prin design si functionalitate, astfel poti reduce spatiul de depozitare si accesul la cutite este mult mai usor. Lamele ascutite din inox si manerele din bachelita neagra sunt gandite special pentru cei care vor sa economiseasca timp si sa duca gatitul la un alt nivel, fiind ideale pentru uz domestic si profesional.

   

   

   

   

 • DK-89026 Dispozitiv ascutit cutite

  Dispozitivul poate fi folosit atat de macelari, cat si pentru uzul casnic pentru ascutirea lamelor cutitelor. Masatul se poate folosi pentru majoritatea cutitelor cu tais fin Baza fixa Masat alcatuit din rotite ceramice pentru ascutirea fina a cutitelor Acest masat poate fi folosit atat de dreptaci cat si de stangaci. Nu se curata in masina de spalat vase

   

 • PH-12855 Dispozitiv ascutit cutite

  Dispozitivul poate fi folosit atat de macelari, cat si pentru uzul casnic pentru ascutirea lamelor cutitelor. Masatul se poate folosi pentru majoritatea cutitelor cu tais fin Baza fixa Procedeu de ascutire in 2 trepte Masat alcatuit din rotite ceramice pentru ascutirea fina a cutitelor Acest masat poate fi folosit atat de dreptaci cat si de stangaci

 • PH-22306 Set cutite ceramice 3 piese

  cutitul bucatarului – 28 cm cutit, 15 cm lama, cutit decojit – 20.5 cm cutit, 9.5 cm lama, cutit multifunctional – 18.5 cm cutit, 7.5 cm lama, dispozitiv de curatare – 13 cm, 4 cm lama, lama ceramica, 3 teci pentru protectia cutitelor, maner ebonita, se poate spala in masina de spalat vase. Greutate aproximativa: 645 g.

 • PH-22307 Set 3 cutite ceramica

  Cutitele din ceramica sunt din ce Œin ce mai populare, fiind apreciate atƒat de profesionisti, caƒt si de gospodinele din iŒntreaga lume. Disponibile iŒntr-o varietate de forme, cutitele pot felia cu precizie legumele, fructele, carnea dezosata sau pestele. Lamele cutitelor sunt confectionate dintr-un material de o duritate deosebita, ce Œsi mentine cutitul ascutit pentru o perioada mult mai mare decƒt cele din otel. Suprafata ceramica a cutitului elimina transferul de ioni metalici, astfel alimentele nu Œisi modifica gustul si culoarea. Se poate spala in masina de spalat vase

   

   

   

 • PH-22309 Set cutite inox 8 piese

  Ideale pentru bucatariile profesionistilor, accesibile pentru gospodaria ta, cutitele Peterhof completeaza orice bucatarie prin eleganta si functionalitate. Cele 7 cutite cu lama din inox sunt depozitate pe un suport magnetic, pentru un acces mai usor si o organizare mai buna. Material: lama din inox acoperita cu titan Dispozitiv de blocare pe baza de magnet Se poate spala in masina de spalat vase Setul de cutite poate fi folosit pentru uzul domestic sau profesional

 • PH-22313 Set cutite inox 8 piese

  Set cutite din inox 18/10 – 8 piese
  Taietura de diamant
  Suport rotativ
  Material: inox, se poate spala in masina de spalat vase, 8 piese, contine: cutitul bucatarului – 33.3 cutit, 20 cm lama, cutit paine – 32.1 cutit, 19 lama, cutit decojit 20.5 cm cutit, 8.5 cm lama, cutit multifunctional – 23.5 cutit, 11.5 lama, cutit pentru transat – 32.5 cm cutit, 19.7 lama, foarfeca de bucatarie – 23.5 cm, 12 cm lama, suport acrilat si inox, dispozitiv de ascutit – 30 cm cu maner, 19 cm fara, flexibil, maner ergonomic, culori disponibile: roz, portocaliu, negru, alb. Greutate aproximativa: 1280 g.

 • PH-22318 Set cutite ceramica 4 piese

  Cutitele din ceramica sunt din ce in ce mai populare, fiind apreciate atat de profesionisti, cat si de gospodinele din intreaga lume. Disponibile intr-o varietate de forme, cutitele pot felia cu precizie legumele, fructele, carnea dezosata sau pestele. Lamele cutitelor sunt confectionate dintr-un material de o duritate deosebita, ce isi mentine taisul ascutit pentru o perioada mult mai mare decat cele din otel. Suprafata ceramica a cutitului elimina transferul de ioni metalici, astfel alimentele nu isi modifica gustul si culoarea. Lame realizate din zirconiu si ceramica neagra Prevazut cu manere ergonomice Setul contine: cutitul bucatarului, cutit multifunctional, cutit pentru decojit, aparat ceramic de decojit fructe si legume.

   

   

   

 • PH-22319 Set cutite 3 piese ceramica

  Cutitele din ceramica sunt din ce in ce mai populare, fiind apreciate atat de profesionisti, cat si de gospodinele din intreaga lume. Disponibile Œntr-o varietate de forme si de culori, cutitele pot felia cu precizie legumele, fructele, carnea dezosata sau pestele. Lamele cutitelor sunt confectionate dintr-un material de o duritate deosebita, ce isi mentine taisul ascutit pentru o perioada mult mai mare decat cele din otel. Suprafata ceramica a cutitului elimina transferul de ioni metalici, astfel alimentele nu isi modifica gustul si culoarea. Lame realizate din zirconiu si ceramica neagra Prevazut cu manere ergonomice Setul contine: cutitul bucatarului, cutit multifunctional, aparat ceramic de decojit fructe si legume.

 • PH-22321 Set cutite ceramica 4 piese

  Cutitele din ceramica sunt din ce iŒn ce mai populare, fiind apreciate ataƒt de profesionisti, cƒat si de gospodinele din Œintreaga lume. Disponibile Œntr-o varietate de forme, cutitele pot felia cu precizie legumele, fructele, carnea dezosata sau pestele. Lamele cutitelor sunt confectionate dintr-un material de o duritate deosebita, ce Œsi mentine taisul ascutit pentru o perioada mult mai mare decƒt cele din otel. Suprafata ceramica a cutitului elimina transferul de ioni metalici, astfel alimentele nu Œsi modifica gustul si culoarea.

 • PH-22324 Set 3 cutite inox

  Ideale pentru bucatariile profesionistilor, accesibile pentru gospodaria ta. Setul de cutite DeKassa Premium completeaza orice bucatarie prin eleganta si functionalitate. Cutitele sunt realizate din inox de calitate superioara si pot fi folosite atƒt pentru uz domestic, cat si pentru uz profesional. Maner ergonimic din inox Se pot spala in masina de spalat vase.

   

   

   

 • PH-22329 Set cutite inox 4 piese

  Include:
  cutit pentru m?run?ire – 34 cm cutit, 20 cm lama, cu?it multifunctional – – 31.5 cm cutit, 17.5 cm lama, cu?it decojit – 20 cm cutit, 9 cm lama, suport din plastic bord – 44*30*1.5 cm
  culori disponibile: gri , verde, rosu, purpuriu Greutate aproximativa: 1605 g

 • PH-22334 Set cutite 4 piese

  Ideale pentru bucatariile profesionistilor, accesibile pentru gospodaria ta. Setul de cutite Peterhof completeaza orice bucatarie prin eleganta si functionalitate. Cele 3 cutite pot fi depozitate pe un suport magnetic, pentru un acces mai usor si o organizare mai buna. Setul este realizat din inox de inalta calitate 18/10 Recomandata pentru uz domestic sau profesional Maner ergonomic din ebonita, usor de manevrat si utilizat Setul poate fi curatat in masina de spalat vase. Setul contine: cutitul bucatarului, cutit multifunctional, cutit pentru transat, suport magnetic.

 • PH-22341 Set 3 cutite cu suport

  Ideale pentru bucatariile profesionistilor, accesibile pentru gospodaria ta. Setul de cutite Peterhof completeaza orice bucatarie prin eleganta si functionalitate. Cele 3 cutite pot fi depozitate pe un suport magnetic, pentru un acces mai usor si o organizare mai buna. Se pot curata in masina de spalat vase. Pot fi utilizate pentru uz casnic sau profesional Material: titan si inox – nu necesita ascutire Manere ergonomice din silicon

   

 • PH-22343 Cutit multifunctional

  Cutitul multifunctional Peterhof este realizat din ceramica de culoare alba si dispune de un maner ergonomic din silicon colorat. Suprafata ceramica a cutitului elimina transferul de ioni metalici, astfel alimentele nu Isi modifica gustul si culoare. Teaca pentru protectie

   

 • PH-22344 Cutit santoku

  Cutitul multifunctional Peterhof este realizat din ceramica de culoare alba si dispune de un maner ergonomic din silicon colorat. Suprafata ceramica a cutitului elimina transferul de ioni metalici, astfel alimentele nu isi modifica gustul si culoare. Teaca pentru protectie.

   

   

   

 • PH-22347 Set cutite ceramica 4 piese

  Cutitele din ceramica sunt din ce in ce mai populare, fiind apreciate atat de profesionisti, cat si de gospodinele din intreaga lume. Disponibile intr-o varietate de forme, cutitele pot felia cu precizie legumele, fructele, carnea dezosata sau pestele. Lamele cutitelor sunt confectionate dintr-un material de o duritate deosebita, ce isi mentine taisul ascutit pentru o perioada mult mai mare decat cele din otel. Suprafata ceramica a cutitului elimina transferul de ioni metalici, astfel alimentele nu isi modifica gustul si culoarea.

 • PH-22349 Set 6 cutite cu suport

  Ideale pentru bucatariile profesionistilor, accesibile pentru gospodaria ta. Setul de cutite DeKassa Premium completeaza orice bucatarie prin eleganta si functionalitate. Setul contine: cutitul bucatarului, cutit pentru paine, cutitul pentru feliat, cutit multifunctional, cutit decojit, suport magnetic.

   

   

   

 • PH-22355 SET CUTITE

  Set de cutite din ceramica alba- 4 piese
  Material: zirconiu si ceramica ;material patentat de Peterhof
  Manere colorate
  Format din 3 cutite ceramice ?i decojitor.
  dimensiuni:
  – Cutit lama mare: 27 cm (lama 15 cm),
  – Cutit lama medie: 20 cm (9,5 cm lama)
  – Cutit lama mica: 17,5 cm (7.5 cm lama) – Peeler: 19 cm Dimensiuni produs: 20*32.5*3.5 cm Greutate aproximativa: 570 g.

 • PH-22358 Set cutite ceramica 4 piese

  Cutitele din ceramica sunt din ce Œin ce mai populare, fiind apreciate ataƒt de profesionisti, caƒt si de gospodinele din Œintreaga lume. Disponibile Œntr-o varietate de forme, cutitele pot felia cu precizie legumele, fructele, carnea dezosata sau pestele. Lamele cutitelor sunt confectionate dintr-un material de o duritate deosebita, ce Œsi mentine taisul ascutit pentru o perioada mult mai mare decƒt cele din otel. Suprafata ceramica a cutitului elimina transferul de ioni metalici, astfel alimentele nu Œsi modifica gustul si culoarea.

   

   

 • PH-22359 Cutit legume, fructe

  Teac? pentru protec?ie
  Dimensiune Produs: 20.5 cm cu?it,10.0 cm lam? Dimesiune Ambalaj: 23.8*7.7*2.8 cm Greutate aproximativa: 90 g.

 • PH-22360 Cutit multifunctional

  Cutitul multifunctional Peterhof este realizat din ceramica de culoare neagra si dispune de un maner ergonomic din silicon. Suprafata ceramica a cutitului elimina transferul de ioni metalici, astfel alimentele nu isi modifica gustul si culoare. Teaca pentru protectie

   

   

   

 • PH-22361 Cutitul bucatarului

  Cutitul multifunctional Peterhof este realizat din ceramica de culoare neagra si dispune de un maner ergonomic din silicon. Suprafata ceramica a cutitului elimina transferul de ioni metalici, astfel alimentele nu isi modifica gustul si culoare. Teaca pentru protectie

   

   

   

 • PH-22365 Set cutite inox 8 piese

  Cutitul bucatarului sef : 33.5 cm – lama: 20 cm Cutit pt transat carne : 32.5cm – lama: 18cm Cutit pt paine : 33 cm – lama: 20 cm Cutit Sudoku Alveolat : 30.5 – lama: 18 cm Masat : 30 cm – lama: 19 cm Cutit multifunctional : 24 cm – lama: 12.5 cm Cutit pt decojit : 20 cm – lama: 8.5 cm Suport : 18 x 11 x 21 cm Cutie: 13 x 23 x 35.5 cm Greutate aproximativa: produs – 2140 g, cutie – 2575 g.

 • PH-22373 Set cutite inox 6 piese

  Culoare: ro?u, verde
  Dimensiune Lam?: Cu?itul Buc?tarului ?ef: 20.3 cm * 1.5 mm Cu?it pentru tran?at carne: 20.3cm * 1.5 mm Cu?it pentru pâine: 20.3cm *1.5 mm Cu?it multifunc?ional: 12.7cm * 1.2 mm Cu?it pentru decojit: 8.9cm* 1.2 mm
  Dimensiune Suport: Ø11.5 * 22 cm
  Dimensiune cutie: Ø11.5 * 36 cm Greutate Cutie: 1.05 kg

 • PH-22381 Set cutite inox 8 piese

  Ideale pentru bucatariile profesionistilor, accesibile pentru gospodaria ta. Setul de cutite Peterhof completeaza orice bucatarie prin eleganta si functionalitate. Cele 6 cutite si foarfeca cu lama din inox sunt depozitate intr-un bloc cromat, pentru un acces mai usor si o organizare mai buna. Cutitele se curata usor si iŒn siguranta

   

 • SN-2203 Set cutite inox 7 piese

  Setul contine: 5 cutite din inox, suport pentru cutite din lemn, foarfeca, masat pentru ascutit cutite, caracteristici: lama din otel inoxidabil 18/10, pentru uz casnic si profesional, usor de curatat, usor de utilizat. Cutitul bucatarului: 32 cm cutit, 20.5 cm lama; cutit pt feliat: 32 cm cutit, 20 cm lama; cutit multifunctional: 22 cm cutit, 11 cm lama; cutit pt dezosat: 25 cm cutit, 14 cm lama; cutit pt decojit: 18.5 cm cutit, 8 cm lama, foarfece: 21.5 cm, 8 cm lama. Greutatea aproximativa a produsului: 570 g, dimesiuni: 10.5x6x36.5 cm.