Vase pentru copt

view style:

 • CASEROLA ROTUNDA STICLA TERMO WB-50311

  Capacitate: aprox. 0.9 L, dimensiuni aprox. 16.5 * 7.5 cm, greutate aproximativa: aprox. 625 g.
  Capacul din plastic este prevazut cu o garnitura din silicon, ce permite obtinerea unei inchideri etanse, impiedicand varsarea lichidelor si pastrand valorile nutritive si prospetimea alimentelor un timp mai indelungat.

  Se poate folosi atat in frigider, cat si la microunde (fara capac) sau cuptor electric la temperaturi de -40 +200 °C. Nu se foloseste pe flacara deschisa.
  Se poate spala la masina de spalat vase.

 • CRATITA CERAMICA 1.5L PH-10071

  Ceramica este unul din cele mai versatile materiale pentru vasele de gatit, iar cand vine vorba de gatitul in cuptor este de-a dreptul perfecta. Cratita ceramica Peterhof este anti-bacteriana, nu retine mirosuri, nu interactioneaza chimic cu alimentele si este rezistenta la temperaturi inalte.

  Foloseste-o cu incredere in cuptor !

  Culori disponibile: roz, albastru, caramiziu si verde.

  Temperatura maxima + 220 grade celsiuss

  Temperatura minima – 20 grade celsiuss

  Thermal shock 120 grade celsius

  Instructiuni de utilizare:

  Se poate folosi in cuptor clasic si in cuptor cu microunde.

  Nu se foloseste pe aragaz sau pe flacara deschisa.

  Se poate spala in masina de spalat vase.

  Se poate depozita in frigider.

 • CRATITA CERAMICA 2P VB-6020039

  Ceramica este unul din cele mai versatile materiale pentru vasele de gatit, iar cand vine vorba de gatitul in cuptor este de-a dreptul perfecta. Cratita ceramica Vabene este anti-bacteriana, nu retine mirosuri, nu interactioneaza chimic cu alimentele si este rezistenta la temperaturi inalte. Foloseste-o cu incredere in cuptor ! Vasul este prevazut cu capac ceramic.

 • CRATITA CERAMICA CU CAPAC 1.2 L PH-10006

  Ce poti face cu putina pasiune si-o caserola din ceramica?
  Ei bine, ceramica e unul din cele mai versatile materiale folosite la vasele pentru gatit si, de aceea, cu o caserola din ceramica poti gati aproape orice : sarmale, legume la cuptor , varza calita cu os afumat, pui cu legume la cuptor. Poti incerca toate aceste retete ca sa-ti dai seama ce poate face aceasta harnica si durabila caserola din ceramica.

 • CRATITA CERAMICA CU CAPAC 1.7L PH-10062

  Ceramica este unul din cele mai versatile materiale pentru vasele de gatit, iar cand vine vorba de gatitul in cuptor este de-a dreptul perfecta. Cratita ceramica Peterhof este anti-bacteriana, ÿnu retine mirosuri, nu interactioneaza chimic cu alimentele si este rezistenta la temperaturi inalte. Foloseste-o cu incredere in cuptor ! Culori disponibile:ÿroz, albastru, caramiziu si verde. Este disponibila impreuna cu capac ceramic. Se poate folosi in cuptor clasic si in cuptor cu microunde. Temperatura maxima + 220 grade celsiuss Temperatura minima – 20 grade celsiuss Thermal shock 120 grade celsius Nu se foloseste pe aragaz sau pe flacara deschisa. Se poate depozita in frigider.

 • CRATITA CERAMICA CU CAPAC 2.5 L PH-10061

  Ceramica este unul din cele mai versatile materiale pentru vasele de gatit, iar cand vine vorba de gatitul in cuptor este de-a dreptul perfecta. Cratita ceramica Peterhof este anti-bacteriana, nu retine mirosuri, nu interactioneaza chimic cu alimentele si este rezistenta la temperaturi inalte. Foloseste-o cu incredere in cuptor !   Este disponibila impreuna cu capac ceramic.

  • Se poate folosi in cuptor clasic si in cuptor cu microunde.
  • Temperatura maxima + 220 grade celsiuss
  • Temperatura minima – 20 grade celsiuss Thermal shock 120 grade celsius
  • Nu se foloseste pe aragaz sau pe flacara deschisa.
  • Se poate depozita in frigider.
 • CRATITA CERAMICA CU CAPAC 2.75L PH-10007

  Capacitate: aprox. 2.75l Dimensiune Produs: aprox. Ø25.4×10.4cm Greutate Produs: aprox. 2.840 kg Dimensiune Ambalaj: aprox. 12 x26 x26 cm Greutate ambalaj: aprox. 3.115 kg

 • CRATITA CERAMICA CU CAPAC PH-10065

  Ce poti face cu putina pasiune si-o caserola din ceramica?
  Ei bine, ceramica e unul din cele mai versatile materiale folosite la vasele pentru gatit si, de aceea, cu o caserola din ceramica poti gati aproape orice … poti incerca toate aceste retete ca sa-ti dai seama ce poate face aceasta harnica si durabila caserola din ceramica.

 • CRATITA CERAMICA CU CAPAC1.2 L PH-10092

  Ce poti face cu putina pasiune si-o caserola din ceramica?
  Ei bine, ceramica e unul din cele mai versatile materiale folosite la vasele pentru gatit si, de aceea, cu o caserola din ceramica poti gati aproape orice : placinta cu branza, cu pui, lasagna, pizza, legume gratinate, ratatouille. Poti incerca toate aceste retete ca sa-ti dai seama ce poate face aceasta harnica si durabila caserola din ceramic.

 • CRATITA CERAMICA CU CAPAC1.3 L PH-10095

  Ce poti face cu putina pasiune si-o caserola din ceramica?
  Ei bine, ceramica e unul din cele mai versatile materiale folosite la vasele pentru gatit si, de aceea, cu o caserola din ceramica poti gati aproape orice: lasagna, conopida gratinata cu branza , varza calita cu os afumat, gulas, ardei umpluti, ratatouille , vinete impanate, friptura de peste. Poti incerca toate aceste retete ca sa-ti dai seama ce poate face aceasta harnica si durabila caserola din ceramic.

 • CRATITA CERAMICA VB-6020062

  Caserola dreptunghiulara din ceramica pentru copt

  Instructiuni de folosire:

  • Se poate folosi in cuptor clasic, cuptor cu microunde, frigider
  • Se poate spala in masina de spalat vase.
  • Temperatura maxima + 220 grade celsius
  • Temperatura minima – 20 grade celsius
  • Thermal shock 120 grade celsius
 • Placeholder

  CRATITA CU CAPAC DIN CERAMICA 1,8L WB-30902

  Ceramica este unul din cele mai versatile materiale pentru vasele de gatit, iar cand vine vorba de gatitul in cuptor este de-a dreptul perfecta. Cratita ceramica Vabene este anti-bacteriana, ÿnu retine mirosuri, nu interactioneaza chimic cu alimentele si este rezistenta la temperaturi inalte. Foloseste-o cu incredere in cuptor ! Vasul este prevazut cu capac ceramic. Se poate folosi in cuptor clasic si in cuptor cu microunde. Temperatura maxima + 220 grade celsiuss Temperatura minima – 20 grade celsiuss Thermal shock 120 grade celsius Nu se foloseste pe aragaz sau pe flacara deschisa. Se poate spala la masina de spalat vase. Se poate depozita in frigider.

 • CRATITA CU CAPAC DIN CERAMICA 2,8L WB-30903

  Material: ceramica,capacitate maxima: aprox. 2.8l, Dimensiunea vasului: aprox. 23 cm x 19 cm x15 cm.

  Se poate folosi in cuptor clasic, cuptor cu microunde, frigider, pe flacara deschisa
  Se poate spala in masina de spalat vase.
  Temperatura maxima + 400 grade celsiuss
  Temperatura minima – 20 grade celsiuss
  Thermal shock 120 grade celsius
  Culori disponibile:4 modele
  Atentie! Nu lasati vasul gol pe foc! Nu folositi temperaturi ridicate!
  Greutate produs: aprox. 1885 g
  Dimensiuni cutie: aprox. 20x20x15 cm
  Greutate bruta: aprox. 2025 g

 • CRATITA DIN CERAMICA CU CAPAC SI COS WB-19008

  Ceramica este unul din cele mai versatile materiale pentru vasele de gatit, iar cand vine vorba de gatitul in cuptor este de-a dreptul perfecta. Vasul este prevazut cu capac ceramic si cos.Vasul, cu exceptia cosului, se poate folosi in cuptor clasic si in cuptor cu microunde, se poate spala la masina de spalat vase si depozita in frigider. Nu se foloseste pe aragaz sau pe flacara deschisa. Temperatura maxima + 220 grade celsiuss Temperatura minima – 20 grade celsiuss Thermal shock 120 grade celsius Culori disponibile: albastru, verde, roz. Cratita ceramica Vabene este anti-bacteriana, nu retine mirosuri, nu interactioneaza chimic cu alimentele si este rezistenta la temperaturi inalte. Foloseste-o cu incredere in cuptor !

 • DK-3658 Set tavi cu gratar

  Daca doresti sa te rasfeti cu preparate sanatoase si delicioase, setul de tavi teflonate cu grill marca Dekassa este alegerea potrivita. Tavile teflonate cu grill marca Dekassa sunt ideale pentru prepararea carnii, pestelui si legumelor, fiind usor de utilizat si de curata. Setul contine 3 tavi si 3 gratare. Suprafata antiaderenta Se pot curata in masina de spalat vase.

   

 • DK-89014 Forme din silicon ciocolata

  Aroma de ciocolata, mama lustruind cuptorul, petreceri estivale, rasete, voie buna, verisori pusi pe sotii – si tu- nu te poti hotari ce sa alegi :(roboti, stelute, frunze, inimioare, floricele,lingurite, pantofi, dinozauri, smile face, cupe)   Hai sa fim iar copii !

 • FORMA BRIOSE DIN SILICON PH-12840

  Indiferent daca esti sau nu un cofetar profesionist, forma de silicon Peterhof te va ajuta sa pregatesti deserturi extraodinare, fara prea mult efort.
  Datorita materialului din silicon termorezistent, forma poate fi folosita atat pentru realizarea brioselor, prajiturilor, cat si pentru prepararea budincilor.

 • FORMA BRIOSE DIN SILICON PH-12851

  Indiferent daca esti sau nu un cofetar profesionist, forma de silicon Peterhof te va ajuta sa pregatesti deserturi extraodinare, fara prea mult efort.
  Datorita materialului din silicon termorezistent, forma poate fi folosita atat pentru realizarea brioselor, prajiturilor, cat si pentru prepararea budincilor.

 • FORMA CHEC DIN SILICON PH-12853

  Indiferent daca esti sau nu un cofetar profesionist, forma de silicon Peterhof te va ajuta sa pregatesti deserturi extraodinare, fara prea mult efort.
  Datorita materialului din silicon termorezistent, forma poate fi folosita atat pentru realizarea checurilor, cozonacilor cat si pentru prepararea prajiturilor.

 • FORMA PLACINTA DK-89021

  Arome fructate, mama lustruind cuptorul, petreceri estivale, rasete, voie buna, verisori pusi pe sotii – si tu- nu te poti hotari ce sa alegi : placinta cu branza, sarlota de zmeura sau tarta cu visine ? Hai sa fim iar copii ! Oricare ar fi prajitura care ti-a indulcit copilaria, vasul Dekassa,realizat din material teflonat, te va ajuta sa o gatesti !

 • FORMA PRAJITURA SILICON PH-12842

  Indiferent daca esti sau nu un cofetar profesionist, forma de silicon Peterhof te va ajuta sa pregatesti deserturi extraodinare, fara prea mult efort. Datorita materialului din silicon termorezistent, forma poate fi folosita atat pentru realizarea prajiturilor, cat si pentru prepararea budincilor.

 • FORMA PRAJITURA SILICON PH-12843

  Indiferent daca esti sau nu un cofetar profesionist, forma de silicon Peterhof te va ajuta sa pregatesti deserturi extraodinare, fara prea mult efort. Datorita materialului din silicon termorezistent, forma poate fi folosita atat pentru realizarea prajiturilor, cat si pentru prepararea budincilor.

 • FORMA TORT DIN SILICON PH-12850

  Indiferent daca esti sau nu un cofetar profesionist, forma de silicon Peterhof te va ajuta sa pregatesti deserturi extraodinare, fara prea mult efort.
  Datorita materialului din silicon termorezistent, forma poate fi folosita atat pentru realizarea torturilor, prajiturilor, cat si pentru prepararea budincilor.

 • FORMA TORT ROTUNDA DIN SILICON PH-12852

  Indiferent daca esti sau nu un cofetar profesionist, forma de silicon Peterhof te va ajuta sa pregatesti deserturi extraodinare, fara prea mult efort.
  Datorita materialului din silicon termorezistent, forma poate fi folosita atat pentru realizarea torturilor, prajiturilor, cat si pentru prepararea budincilor.

 • FORMA TRANDAFIR SILICON PH-12841

  Indiferent daca esti sau nu un cofetar profesionist, forma de silicon Peterhof te va ajuta sa pregatesti deserturi extraodinare, fara prea mult efort. Datorita materialului din silicon termorezistent, forma poate fi folosita atat pentru realizarea prajiturilor, cat si pentru prepararea budincilor. Culori: verde, roz, portocaliu

 • PH-10005 Cratita ceramica cu capac 0.7 L

  Ce poti face cu putina pasiune si-o caserola din ceramica?
  Ei bine, ceramica e unul din cele mai versatile materiale folosite la vasele pentru gatit si, de aceea, cu o caserola din ceramica poti gati aproape orice : sarmale, legume la cuptor , varza calita cu os afumat, pui cu legume la cuptor. Poti incerca toate aceste retete ca sa-ti dai seama ce poate face aceasta harnica si durabila caserola din ceramica.

 • PH-10013 Platou oval ceramica

  Vasul este usor de curatat. Dimensiune produs: 24.5x 19.5 x 6 cm Greutate Produs: 1130 gr Dimensiune Ambalaj: 31 x 21.5 x 6.5 cm Greutate Ambalaj: 1305 gr Material: ceramica

 • PH-10014 Platou oval ceramic

  Vasul este usor de curatat.

  Dimensiune produs: aprox. 32 x 23.5 x 6.5 cm

  Greutate Produs: aprox. 1825 gr

  Dimensiune Ambalaj: aprox. 35.5 x 24.5 x 7.5 cm

  Greutate Ambalaj: aprox. 2050 gr

  Material: ceramica

 • PH-10074 Platou ceramic rotund

  Capacitate: 1l Dimensiune Produs: 25.5×19.7×5.5cm Greutate Produs: 0.780 Dimensiune Ambalaj: 22.5x23x6 cm Greutate ambalaj: 0.910 kg

 • PH-10088 PLATOU CERAMIC DREPTUNGHIULAR 31 CM

  Ce poti face cu putina pasiune si-o caserola din ceramica?
  Ei bine, ceramica e unul din cele mai versatile materiale folosite la vasele pentru gatit si, de aceea, cu o caserola din ceramica poti gati aproape orice: pui la cuptor, cartofi cu rozmarin, vinete impanate, friptura de peste. Poti incerca toate aceste retete ca sa-ti dai seama ce poate face aceasta harnica si durabila caserola din ceramic.

 • PH-12836 Forma cozonac

  Indiferent daca esti sau nu un cofetar profesionist, forma de silicon Peterhof te va ajuta sa pregatesti deserturi extraodinare, fara prea mult efort. Datorita materialului din silicon termorezistent, forma poate fi folosita atat pentru realizarea prajiturilor, cat si pentru prepararea budincilor.

   

   

   

 • PH-12838 Forma briose silicon

  Arome fructate, mama lustruind cuptorul, petreceri estivale, rasete, voie buna, verisori pusi pe sotii – si tu- nu te poti hotari ce sa alegi : placinta cu branza, sarlota de zmeura sau briose cu visine ? Hai sa fim iar copii ! Oricare ar fi prajitura care ti-a indulcit copilaria, formele din silicon Peterhof te vor ajuta sa o gatesti !

   

   

   

 • PH-15368 Set forme prajituri din aluminiu – 4 piese

  Arome fructate, mama lustruind cuptorul, petreceri estivale, rasete, voie buna, verisori pusi pe sotii – si tu- nu te poti hotari ce sa alegi : placinta cu branza, sarlota de zmeura sau tarta cu visine ? Hai sa fim iar copii ! Oricare ar fi prajitura care ti-a indulcit copilaria, vasele Peterhof te vor ajuta sa o gatesti !

   

   

   

 • PH-15383 Tava briose

  U?or de cur??at
  Potrivit pentru cur??area într-o ma?in? de sp?lat vase
  culori: rosu, albastru Dimensiuni: 30.5*18*3. Greutate aproximativa: 415 g.

 • PLATOU CERAMIC DREPTUNGHIULAR 25 CM PH-10089

  Ce poti face cu putina pasiune si-o caserola din ceramica?
  Ei bine, ceramica e unul din cele mai versatile materiale folosite la vasele pentru gatit si, de aceea, cu o caserola din ceramica poti gati aproape orice: pui la cuptor, cartofi cu rozmarin, vinete impanate, friptura de peste. Poti incerca toate aceste retete ca sa-ti dai seama ce poate face aceasta harnica si durabila caserola din ceramic.

 • PLATOU CERAMIC DREPTUNGHIULAR 26 CM PH-10010

  Ce poti face cu putina pasiune si-o caserola din ceramica?
  Ei bine, ceramica e unul din cele mai versatile materiale folosite la vasele pentru gatit si, de aceea, cu o caserola din ceramica poti gati aproape orice … poti incerca toate aceste retete ca sa-ti dai seama ce poate face aceasta harnica si durabila caserola din ceramica.

 • PLATOU CERAMIC PATRAT 21 CM PH-10015

  Ce poti face cu putina pasiune si-o caserola din ceramica?
  Ei bine, ceramica e unul din cele mai versatile materiale folosite la vasele pentru gatit si, de aceea, cu o caserola din ceramica poti gati aproape orice … poti incerca toate aceste retete ca sa-ti dai seama ce poate face aceasta harnica si durabila caserola din ceramica.

 • PLATOU CERAMIC ROTUND 31 CM PH-10090

  Ce poti face cu putina pasiune si-o caserola din ceramica?
  Ei bine, ceramica e unul din cele mai versatile materiale folosite la vasele pentru gatit si, de aceea, cu o caserola din ceramica poti gati aproape orice: pui la cuptor, cartofi cu rozmarin, vinete impanate, friptura de peste. Poti incerca toate aceste retete ca sa-ti dai seama ce poate face aceasta harnica si durabila caserola din ceramic.

 • PLATOU CERAMICA VB-6010035

  Descriere Vas patrat din ceramica pentru copt

  • Dimensiunea vasului: 21x21x5 cm
  • Capacitate maxima:1.3 l

  Instructiuni de folosire:

  • Se poate folosi in cuptor clasic, cuptor cu microunde, frigider
  • Se poate spala in masina de spalat vase.
  • Temperatura maxima + 220 grade celsius
  • Temperatura minima – 20 grade celsius
  • Thermal shock 120 grade celsius
  • Culori disponibile:galben, portocaliu, verde